Yksityisyyden Suoja

Esittely

Vastuullisena yrityksenä Norwegian Air Shuttle ASA ("Norwegian") korostaa, että henkilötietojasi käsitellään turvallisella ja suojatulla tavalla henkilötietolain mukaisesti. Yrityksen osoite löytyy tämän asiakirjan alaosasta.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivustoa norwegianreward.com ("Verkkosivusto") ja Norwegian Rewardin muita jakelukanavia.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Tallennamme antamasi henkilötiedot, jotka tarvitaan, jotta voimme täyttää sopimusvelvollisuutemme sinua kohtaan oikeudellisten vaatimusten mukaisesti, sekä palveluiden käyttöäsi koskevat tiedot.

Tarvittaessa tietoja voidaan välittää Norwegianin edustustoille, osakkuusyrityksille tai edustajille Norjassa tai ulkomailla.

Henkilötietojasi voidaan myös paljastaa muille silloin, kun se on oikeudellisesti pakollista tai kun on tarpeen suojella ja puolustaa Norwegiania yrityksenä, sen oikeuksia, työntekijöitä, asiakkaita tai suurta yleisöä. Kyseisissä tapauksissa kolmas osapuoli saa vain nimenomaiset vaatimansa tiedot.

Norwegian kerää tietyt tiedot tietokoneen laitteistosta ja ohjelmistosta. Näitä tietoja käytetään palvelun operoimiseen, palvelun laadun ylläpitämiseen ja yleisten tilastojen tuottamiseen verkkosivuston käytöstä.

Norwegian kerää myös tietoja siitä, millä verkkosivustomme sivuilla asiakkaamme vierailevat. Tämä sivuston vierailutiedot voidaan yhdistää asiakkaan henkilökohtaiseen profiiliin, jos asiakas on kirjautunut sisään tai seuraa Norwegianin viesteissä olevia linkkejä. Norwegian tekee näin ymmärtääkseen asiakkaan vaatimuksia paremmin sekä kehittääkseen ja räätälöidäkseen palveluja.

Henkilötietojasi käytetään muihin tarkoituksiin tai ne luovutetaan kolmansille osapuolille vain, kun hyväksyt tämän tai kun se on välttämätöntä, jotta voimme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan.

"Profiilisi"

Jos rekisteröit henkilökohtaisen profiilin norwegianreward.com-verkkosivustolla tai tilaat uutiskirjeen, henkilötietosi tallennetaan "profiiliisi". Jos haluat muuttaa tai poistaa henkilötietoja, sinun tulee kirjautua sisään norwegian.com-sivustolle. Sinua pyydetään antamaan käyttäjätunnus ja salasana ennen kuin saat pääsyn näihin tietoihin.

Pääsy

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä Norwegianin tallentamiin henkilötietoihin. Tällainen pääsypyyntö voidaan tehdä ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla. Saat pääsyn "profiiliisi" tallennettuihin henkilötietoihin kirjautumalla sisään yllä kuvatulla tavalla.

Poistaminen

Sinulla on oikeus vaatia, että Norwegian poistaa henkilötietosi, kun tiedot eivät enää ole välttämättömiä Norwegianille, ellei Norwegian ole oikeudellisesti velvollinen säilyttämään tietoja. Norwegian poistaa myös omasta aloitteestaan henkilötiedot, kun niitä ei enää tarvita.

Henkilötietojen poistamista koskeva pyyntö voidaan tehdä ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla.

Henkilötietojen suojaaminen

Norwegian käyttää useita suojaustekniikoita henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta. Esimerkiksi tallennamme antamasi henkilötiedot valvotuissa tiloissa sijaitseviin palvelimiin, joihin on rajoitettu pääsy. Kun siirrämme arkaluonteisia tietoja (kuten henkilötietoja) internetissä, suojaamme ne salauksella, kuten SSL-protokollalla (Secure Socket Layer).

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä Norwegianreward.com-sivustolla. Evästeet ovat Norwegianreward.comin toimittamia tietoja, jotka tallennetaan paikallisesti tietokoneeseesi (selaimeesi). Niitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

Sivuston vaatimat toiminnot

Verkkosivusto käyttää evästeitä, kun kirjaudut sisään. Tämä tarkoittaa, että et voi kirjautua sisään verkkosivustolle, jos et hyväksy evästeitä selaimessasi. Käytämme myös muita toiminnallisia evästeitä, jotka vaikuttavat verkkosivuston käyttökokemukseesi.

Verkkoanalyysit ja tilastot

Verkkosivusto käyttää evästeitä keräämään ei-henkilökohtaisia tietoja käyttäjän käyttäytymismalleista ja suorittamaan testejä ja kokeita käyttäjän käyttäytymisestä. Teemme näin paremman kokemuksen tarjoamiseksi, mieltymysten tunnistamiseksi, teknisten ongelmien määrittämiseksi, trendien analysoimiseksi ja verkkosivustomme parantamiseksi. Käytämme tähän tarkoitukseen muun muassa Google Analyticsia ja Hotjaria.

Kohdennettu mainonta

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä kohdennettuun mainontaan internetissä. Hyväksymme myös kolmansien osapuolten evästeet kumppaneiltamme Norwegian Rewardissa. Tämä koskee vain Norwegianreward.com-sivuston Kumppanit-osiossa näkyviä kumppaneita. Tämän tarkoituksena on mahdollistaa Norwegian Rewardin ja kumppaneidemme kohdennettu mainonta. Käytämme muun muassa Google Analytics/Adwords ja DoubleClick-palveluja "näyttömainontaan" ja "uudelleenmarkkinointiin". Jos et halua tätä, voit muuttaa asetuksiasi tällä sivustolla: https://www.google.com/settings/ads

Jos et halua selaimesi hyväksyvän evästeitä verkkosivustolta, voit tarkastella tekstiä ruudulla, mutta palvelua ei räätälöidä tarpeidesi mukaan ja jotkin toiminnot eivät välttämättä toimi optimaalisesti.

Yhteystiedot

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä selvittääksesi, mitä henkilötietoja meillä on, tai korjata virheitä tai pyytää tietoja poistettavaksi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai lähetä kirje sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi (ajokortti ja/tai passi) alla olevaan osoitteeseen:

Norwegian Air Shuttle ASA
PO Box 115
1330 Fornebu
Norja

Voimaantulopäivä ja tietoa muutoksista

Tämä tietosuojakäytäntö astuu voimaan 17.7.2017 ja korvaa kaikki aiemmat tietosuojakäytännöt. Julkaisemme aina uusimmat ja vallitsevat käytännöt verkkosivuillamme. Jos teemme muutoksia, julkaisemme tarkistetun käytännön uudella voimaantulopäivällä.